Orbán Viktor fogadta a FINA alelnökét, elnökjelöltjét

Orbán Viktor miniszterelnök a Budapesten zajló vizes Eb-ről, a fiatal úszók továbbképzéséről és a magyar úszósport támogatásáról is tárgyalt hétfőn a Karmelita kolostorban Husain Al Musallammal, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) első alelnökével, a szervezet elnökjelöltjével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Németh Szilárd köszöntötte az olimpikon birkózókat, Szőke is megkapta a jutalmat

Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnöke hétfőn reggel köszöntötte a tokiói olimpiára kijutott, illetve az április Európa-bajnokságon érmet szerzett versenyzőket, akik közül az idei játékokra utolsóként kvótát szerzett Szőke Alexnek átadta a sikerért járó jutalmat.

Sebességmérés bringásoknak – Speciális sebességmérő eszközök

A legtöbb bringás nagyon szigorúan veszi a szabályok betartását a közlekedés során. Vannak olyanok, akik diétájukat egészítik ki ezzel a mozgásformával, míg mások a kerékpáros sportok területén szeretnének nagy sikereket elérni. Te melyik csoporthoz tartozol? Akármelyik állítás is volt igaz rád, egy valami már biztos, hogy neked sem mindegy, hogyan történik a sebességmérés. Szerencsére ma […]

Kajak-kenu vk – Alakulóban a magyar olimpiai csapat

A részben utánpótláskorú versenyzőkkel felálló magyar válogatott 15 éremmel, négy arannyal, nyolc ezüsttel és három bronzzal zárta a vasárnap véget ért, szegedi kajak-kenu világkupát, a dobogós helyek közül azonban csak kettő – Tótka Sándor (K-1 200 m, 2.); Balla Virág, Takács Kincső (C-2 500 m, 2.) – született olimpiai számban.