Magyar állami támogatásból bővül a nagyváradi római katolikus Szent László Óvoda

Magyar állami támogatásból építik meg a nagyváradi római katolikus egyházmegye Szent László Óvodájának új épületszárnyát, amelynek alapkövét hétfőn helyezte el Böcskei László megyéspüspök és Grezsa István, a Miniszterelnökség Kárpát-medencei óvodafejlesztési programért is felelős miniszteri biztosa.

Karácsony: a főváros vezetése nem támogatja a Fudan Egyetem megépítését

A főváros vezetése a Palkovocs László innovációs és technológiai miniszterrel hétfőn folytatott megbeszélésen megismert információk alapján “különösen” nem támogatja a Fudan Egyetem megépítését Budapesten, és “különösen” nem a diákváros területén – mondta sajtótájékoztatón Karácsony Gergely főpolgármester.

DK: a kormány fizesse ki azoknak a PCR-tesztjeit, akiknek külföldön nem fogadják el a védőoltását!

A Demokratikus Koalíció (DK) azt követeli, hogy a kormány fizesse ki azoknak a PCR-tesztjeit, akiknek arra csak azért van szükségük, mert egyes külföldi országok nem fogadják el a koronavírus-elleni keleti oltásokat.

Hírközlési kerekasztal: jövőálló megoldásokkal kell előkészíteni a 3G utáni világot

A 3G mobilhálózatok fölött eljárt az idő, az újabb generációs hálózatok felülmúlják ezt a technológiát a felhasználói élmény, a spektrum- és energiahatékonyság szempontjából is, mégsem lehet attól egyik napról a másikra búcsút venni. Erről szólt az az online kerekasztal-beszélgetés, amelyen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a távközlési szolgáltatók képviselői közösen vettek részt […]