Egyháztáji vásár Debrecenben

Helyben sütött szalonnával és kecsketejjel is várják a debrecenieket az Egyháztáji vásáron

Gasztro Helyi hírek

Már csak két alkalom van hátra az idei Egyháztáji vásárok sorozatából. Október 16-án délelőtt a helyi termelők és kézművesek termékei mellett helyben sütött szalonnával és húsokkal is készülnek az érdeklődőknek a szervezők.

Szombat délelőtt a Leány utca 2. belső udvarán ismét vásárolhatunk helyi termelőknek köszönhetően kézműves szörpöket, lekvárokat, sajtokat, chiliket, tojást és mézeket, de újdonságként kecsketej is lesz kapható az idei utolsó előtti Egyháztáji vásáron. A szervezők minden hónapban egy-egy újítással is készülnek: az október 16-i vásáron helyben sült szalonna és húsok is kaphatóak lesznek az Andi-Mangi jóvoltából.

A vásárlói igények kiszolgálása érdekében ráadásul egyre több termelőnél elérhető a bankkártyás fizetés, így már tojást, tésztát, gombát, sajtot, chilit és mézet is lehet vásárolni a kihelyezett termináloknak köszönhetően.

A Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Hajdúság Éléskamrája által újrainduló Egyháztáji vásárok sorozata novemberben harmadik szombatján zárul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük